A 2019-2020-as tanév eseményei a Cigánymisszióban

Országos konferencia, látogatás Pápán, kiengesztelődési szeminárium, protestáns találkozó és imanap - már most be lehet jelölni a naptárba a dátumokat!

Noha az Országos Református Cigánymisszió csak részben alkalmazkodik az iskolai tanév időrendjéhez, az ebben időszakban szervezett eseményeink időpontjait már megoszthatjuk olvasóinkkal.

Országos Cigánymissziós Konferencia - 2019. október 18-20. 
Megbékélés Háza, Berekfürdő

Az eseményre 120-150 főt várunk az ország református gyülekezeiből. A háromnapos, közös elcsendesés, dicsőítés, tanulás minden évben fénypontja szolgálatunknak.

A korábbi konferenciáinkról szóló beszámolóink ide kattintva érhetőek el, program, téma és jelentkezési információk hamarosan!

Cigánymissziós istentisztelet a pápai református gyülekezetben - 2019. október 27.

Ezen a vasárnapon a látogatást teszünk a Pápai Református Egyházközségben, az eseményre szeretettel hívunk és várunk minden érdeklődőt. 

Protestáns Cigánymissziós Találkozó - 2020. február 8. 
Debrecen, Református Nagytemplom

Az öt protestáns felekezet (evangélikus, metodista, baptista, pünkösdi, református) együttműködésében 2020 februárjában már az ötödik találkozóra kerül sor - a szervezők kétezer keresztény cigány hívőt várnak az első református helyszínen megrendezett találkozóra.

A korábbi évek protestáns találkozóinak beszámolói ezen a linken találhatóak, bővebb információ a következtő eseményről később honlapunkon és Facebook-oldalunkon.

Országos Cigánymissziós Imanap - 2020. április 4.
Budapest, Káposztásmegyeri Református Templom

Egy nap, ahol az imádkozásé, az igében növekedésé, a dicsőítésé és a bizonyságtételeké a főszerep. Minden évben, a Nemzetközi Roma Naphoz legközelebb eső szombaton gyűlünk össze ezért a Káposztásmegyeri Református Templomban, Budapesten. 

A korábbi évek imanapjairól készült beszámolóink ide kattintva érhetőek el, bővebb információ a következtő eseményről később honlapunkon és Facebook-oldalunkon.