Új helyre költözött a bánrévei Biztos Kezdet Ház

Nemrégiben egyéves születésnapját ünnepelte az intézmény.

A bánrévei (Borsod-Abaúj-Zemplén megye) Biztos Kezdet ház 2018. augusztus 15-én nyitotta meg kapuit, amely nemrég új, szebb, tágasabb és modernebb helyre költözött, a kisgyermekek és anyukáik legnagyobb örömére.

Augusztus 31-én, szombaton a helyi gyülekezet ennek apropóján szervezett összejövetelt, ahol a kisebbek kézműves foglalkozáson, arcfestésen vehettek részt, de az ugrálóvár kipróbálására is lehetőségük adódott.

Az esemény - melyre elfogadták a meghívást a környezű települések polgármesterei is - Szoboszlai Miklós bánrévei lelkipásztor áhítatával kezdődött, majd Eperjesi Tamás felzárkózási ágazatvezető köszöntötte a jelenlévőket a fenntartó Magyarországi Református Egyház képviseletében. Az alkalmon részt vettek az Országos Református Cigánymisszió önkéntesei (Carlaw Judit Söndi, Pál Teodóra, Balogh Tibor és Bandor Árpád) is, akik a templomi koncerten működtek közre. 

A nap szeretetvendégséggel zárult a templom udvarán: Hajdu Gábor József, a gyülekezet gondnokának, egyben a falu polgármesterének vezetésével és felajánlásából ízletes gulyás várta a kicsiket és nagyokat, a presbitérium pedig süteményekkel készült az alkalomra.